Lihan tilaus

Lihan tilaus

Gårdskullan kartanossa tuotetaan parasta pihvilihaa – mureaa ja herkullista. Täältä saat laadukkaat ja lähellä tuotetut lihat sekä makkarat tilauksesta. Tilan lihakauppa on toistaiseksi suljettu. Gårdskulla lihaa ja makkaroita saa mm. Siuntion S-marketista, K-market Masalasta ja Lähderannasta, Kirkkonummen Citymarketista ja Kauniaisten S-marketista, sekä Kirkkonummen Gårdsbodenista. Gårdskullan Angusnakkeja saa Siuntion S-marketista sekä Pikkalan ABC:lta.


 
Lue lisää

Maatalousmuseo

Maatalousmuseo

Museo esittelee maaseudun elämää viimeisen sadan vuoden ajalta. Suomen laajimmassa maatalousalan museossa pääset matkalle entisajan kyläkaupan, isoäidin keittiön, vanhojen traktoreiden ja autojen maailmaan.


 
Lue lisää

Kahvila

Kahvila

50-paikkainen tilauskahvila-ravintola, jossa tarjotaan kartanon anguslihasta tehtyjä lounaita. Kokoustilana käytännöllinen ja helppo. Kahvilassa on A-oikeudet.


 
Lue lisää

Monthly Archives: joulukuu 2013

Sjundeådagen/ Siuntiopäivä 2.9.2017 kl. 10-14 Gårdskulla & Suitia/Svidja

Siuntiopäivä 2.9. Klo 10-14 Gårdskullassa: Kahvio ja museo auki Valokuvanäyttely ”Siuntiolaisia kuvia vuosisadan vaihteesta” Gårdskulla Angus luomulihan ja nakkien myyntiä Suitiassa: Linnan opastetut kierrokset Kahvio Gårdskulla Angus luomulihan ja nakkien myyntiä Valokuvanäyttely ”Hevosia Siuntiossa 100v”. Ajelutusta hevosvaunuilla ja muuta hevosohjelmaa Linnan puistossa keppihevosille esterata: kaikki prinssit, prinsessat, ritarit, lohikäärmeet, yksisarviset, talonpojat ja muut kulkijat ovatContinue Reading

Back to top

Facebook